Home  |  Foaia bisericii  |   Galerie foto  |   Guestbook  |    

    CINE SUNTEM


    PARINTELE NOSTRU

    CE FACEM
         †Corul
         †Cateheza
         †Tabere crestine

    SARBATORI
         †Pastele
         †CraciunulBack

CONCERTELE

Primul nostru concert foarte apreciat a fost susţinut în cadrul unei seri de colind organizată de Muzeul de Etnografie de la Palatul Culturii în 1990 la care a participat şi noul Mitropolit Daniil Ciobotea împreună cu câţiva profesorii ai noii Teologii înfiinţată la Iaşi, printre care menţionăm pe pr.prof.Păcuraru de la Sibiu şi domnul Bucescu Florin. A fost o atmosferă de nedescris. Cântecul " O brad frumos " pe un text al bisericii noastre, ce aminteşte cu duioşie de copilărie, a electrizat sala până la lacrimi.
Era pentru prima dată când colindătorii noştri au putut cânta într-o sală publică fiind după Revoluţie.
În 1991 am dat un adevărat concert de colinde în Catedrala Mitropolitană din Iaşi la care au participat şi profesori de la Conservator, dintre care amintim pe domnul profesor Gâscă N. şi Munteanu care au fost încântaţi şi ne-au felicitat.
Cu timpul am început să dăm concerte de Paşti şi de Florii pe la sala CUANDĂ de la Palatul Culturii, la Teatrul Naţional, la Mitropolie, la Teatrul Luceafărul, Casa Pogor, Casa Alecsandri, Casa Studenţilor, Bojdeuca lui Creangă, Facultatea de Chimie şi bisericile catolice SF. TEREZA şi SF.ANTON, pentru că aveam repertoriu bogat şi repetam permanent.
La un moment dat ne-a venit şi ideea unor concerte interconfesionale şi astfel am concertat în compania diferitelor confesiuni creştine din oraş: catolici, baptişti, adventişti, Alianţa Evanghelică , Liceul Wurmbrandt, fiind foarte frumos şi pilduitiv pentru creştini, mai ales că noi am evoluat mult pe plan interpretativ, avându-l dirijor pe tânărul asistent George Mugurel Dumitriu de la catedra de dirijat a Academiei de Muzică (fiul părintelui nostru).